• Våre aktiviteter
  • Vår historie
  • Se våre bilder
  • Se hva som skjer

Velkommen til Svalbard Kirke, verdens nordligste kirke.

Svalbard Kirke ligger i Longyearbyen på Spitsbergen, som er en del av øygruppen Svalbard. Svalbard Kirke har som oppgave å betjene alle som oppholder seg på øygruppen, uavhengig av nasjonalitet og kirketilhørighet.  Svalbard Kirke er dermed ikke kirke bare for Longyearbyen, men for folket i Barentsburg , Svea, Ny-Ålesund, Hopen, Hornsund, Bjørnøya og på fangststasjonene. På denne nettsiden finner du informasjon om arbeidet vårt, både i Svalbard Kirke og ellers på Svalbard.

Welcome to Svalbard Kirke, the world’s northernmost church

Svalbard Kirke is situated in Longyearbyen on Spitsbergen, wich is a part of the Svalbard archipelago. Svalbard Kirke is assigned to serve everybody on the archipelago, regardless of their nationality and religious community. This means that Svalbard Kirke is also a church for people in Barentsburg , Svea, Ny-Ålesund, Hopen, Hornsund, Bjørnøya and the trappers. This website mostly in Norwegian, provide information about our work in Svalbard church. Please contact us on phone or e-mail if you want more information.